Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată
O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 64 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ciocolată-Zmeură Cheesecake Baruri, Ciocolată Zmeură Cheesecake Baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați o bucată de hârtie pergament lungă de 22 inci și pliați peste margini, astfel încât să măsoare 8 inci lățime; pune-l deoparte. Înveliți o tigaie metalică de 8 pe 8 inci cu unt și tapetați-o cu cusătura pergamentului în jos (cele 2 capete lungi vor atârna peste margini). Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai lin posibil în tigaie, încrețindu-l perfect în colțuri. Puneți tigaia deoparte.
Așezați făina, 1/4 cană de zahăr și făina sau făina de migdale în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză mică până se combină.
Se adaugă untul măsurat și se amestecă până se combină și se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și, folosind fundul unei căni de măsurare înmuiate în făină, apăsați-l ferm și uniform în tigaie.
Coaceți până când crusta este aurie în jurul marginilor și revine ușor la atingere, aproximativ 20 de minute. Între timp, faceți toppingul de cheesecake cu ciocolată.Spălați și uscați vasul și paleta mixerului de suport.
Așezați crema de brânză în castron și, folosind accesoriul cu palete, bateți-l la viteză mică până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Adăugați restul de 2/3 cană de zahăr, ciocolată topită, ouă, extract de vanilie sau migdale și sare și bateți până se combină și se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui vasul și a vâsli cu o spatulă de cauciuc o dată, aproximativ 1 minut în total.Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați încet crema și amestecați până când se combină aproape complet. Măriți viteza la mediu-scăzut și amestecați până se combină bine și se omogenizează, aproximativ 1 minut; pus deoparte.Când crusta este gata, scoateți tigaia din cuptor într-o grătar.
Turnați amestecul de cheesecake cu ciocolată peste crustă (nu este nevoie ca crusta să fie rece) și neteziți blatul.
Coaceți până când blatul este doar setat, aproximativ 35 de minute.
Se transferă în grătar și se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește complet, aproximativ 2 ore. (În acest moment puteți felia și servi batoanele, dar vă recomandăm să le lăsați să se răcească bine la frigider, încă aproximativ 2 ore, înainte de feliere și servire.) Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este gata de servit, până la 3 days.To scoateți barele de cheesecake din tigaie, prindeți pergamentul atârnat peste margini și trageți-l din tigaie.
Transferați pe o placă de tăiat, glisați și aruncați pergamentul și, folosind un cuțit lung, tăiați 64 (1 inch) bucăți, ștergând cuțitul curat între felii.