Batoane De Cereale Fără Gluten Fără Coacere

Nevoie de o făină de dimineață fără lactate? Batoanele de cereale fără gluten fără coacere ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 36. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, sirop de porumb, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Batoane de cereale cu unt de arahide și ciocolată (fără coacere, vegane, fără gluten), Batoane de cereale masticabile cu unt de arahide triplu fără coacere și ciocolată (vegane, fără gluten), și Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt ușor tigaie de 13 x 9 inci. În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți siropul de porumb și zahărul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Gatiti pana se dizolva zaharul; se ia de pe foc.
Adăugați 1 cană de unt de arahide; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați cereale; se amestecă bine. Apăsați imediat în tigaie cu unt.
Într-o cratiță de 2 litri la foc mic, topiți chipsurile de ciocolată cu restul de 1/4 cană de unt de arahide, amestecând continuu.
Răspândiți uniform peste bare. Se dă la frigider aproximativ 30 de minute sau se răcește complet la temperatura camerei până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri.