Batoane de Caramel-Pecan sărate ale Mariei
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mary sărat Caramel-Pecan baruri un try. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, nuci pecan, biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bare De Caramel-Pecan Sărate, Batoane De Pecan Cu Caramel Sărat, și Sare Caramel Arțar Pecan Pie Baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie cu jeleu de 10x15 inci cu folie de aluminiu; pulverizați cu spray de gătit.
Aranjați pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând la jumătatea drumului, până când pecanele sunt prăjite și parfumate, 10 până la 12 minute.
Aranjați biscuiții graham într-un singur strat pe tigaia pregătită cu jeleu.
Combinați zahărul brun, untul și smântâna într-o cratiță grea; se aduce la fierbere, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute..
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie. Îndoiți în nuci pecan.
Se toarnă amestecul de pecan peste biscuiții graham, răspândindu-se pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se fierbe, 10 până la 11 minute.
Scoateți din cuptor și presărați imediat cu sare.
Transferați biscuiții acoperiți și folia de aluminiu într-un suport de sârmă pentru a se răci, aproximativ 30 de minute. Sparge în baruri.