Batoane De Caramel Cu Ciocolată-Ovăz
Batoanele de ciocolată-ovăz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chipsuri de cărămidă de migdale, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și Batoane de cereale și ovăz fără coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare pentru microunde, topiți untul; amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și siropul de porumb. Apăsați într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Se coace la 450 la 8-12 minute sau până se rumenesc.
Așezați pe un suport de sârmă.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Se lasa sa stea 5 minute; intinde ciocolata peste crusta.
Se presară cu bucăți de caramel și nuci pecan. Dați la frigider până când ciocolata este setată.