Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Batoanele de bomboane vegane caju Joy ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 476 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce, extract de vanillan, lapte de cocos plin de grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Bomboane Vegane Caju Joy, Batoane De Caju Cu Bomboane De Ciocolată Dublă, și Candy bars-fără gluten și vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele de cocos, uleiul de cocos, vanilia și zahărul de cofetărie.Odată neted, treceți la o spatulă și amestecați nuca de cocos mărunțită și caju tocat, până când se încorporează complet și nu rămân pete uscate în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De Cocos
Caju
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul într-o tigaie pătrată de 8 x 8 inci ușor unsă și folosiți partea inferioară a unei căni de măsurare sau a unui pahar de băut pentru a apăsa în jos și a netezi partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați cajuii întregi la intervale regulate în linii uniforme pe tigaie, apăsându-le ușor.Mutați tigaia în congelator timp de cel puțin 3 ore, până când este răcită și fermă.Când sunteți gata să vă înrobiți batoanele, topiți ciocolata aleasă în cuptorul cu microunde, amestecând bine la intervale de 30 de secunde, până la omogenizare.Puneți un silpat sau o bucată de hârtie pergament și mergeți să recuperați centrele de nucă de cocos înghețate. Se taie în bare, apoi se înmoaie cu grijă în ciocolată. Câțiva fulgi de nucă de cocos se pot desprinde, dar pur și simplu pescuiți-i din bazinul de ciocolată și continuați.Poate doriți să păstrați bucățile în congelator până în momentul în care sunteți gata să le înmuiați, dacă par deosebit de fragile.Atingeți excesul de ciocolată și așezați barele pe silpat sau hârtie pergament și lăsați să se răcească până se fixează.A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Caju
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional