Batoane de bomboane prăjite pe un băț
Rețeta Deep-Fried Candy Bars on a Stick poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 473 de calorii, 5 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei, zahăr brun, zahăr de cofetarie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Batoane de bomboane prăjite pe un stick, Ravioli prăjite pe un stick și Cakespy: Cupcakes prăjiți pe un stick.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, bateți oul, apa, laptele și vanilia; se adaugă la ingredientele uscate până când se umezesc. Înmuiați bomboane în aluat.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Puneți batoanele de bomboane, câte câteva, în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenește, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Introduceți frigaruile în bare; pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin