Batoane de afine cu ghimbir
Batoanele Ginger Cranberry este un aperitiv care servește 24. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, migdale, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% .Halibut glazut cu ghimbir și soia cu condiment de piersici și ghimbir , sos de afine cu ghimbir proaspăt și fulgi de ovăz cu ghimbir și afine cu alune prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se amestecă 1-1/2 lingurițe de extract de migdale. Se bate faina pana se sfaramiciaza.
Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți la 350° timp de 25-28 de minute sau până când se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți sosul de merișoare și ghimbirul. Într-un castron mic, bate albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul de cofetă, câte 1 lingură și extractul rămas la maxim până se formează vârfuri tari și lucioase.
Întindeți amestecul de afine peste crustă.
Întindeți bezea peste stratul de afine; se presară cu migdale.
Creșteți căldura la 400°.
Coaceți 14-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet înainte de tăiere. Pune resturile la frigider.