Batoane De Afine

Batoane De Afine
Bare de afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 342 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, afine, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Bare De Nuci De Afine, Lingonberry Bog Baruri, și Batoane De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați merisoarele, zahărul alb și apa. Gatiti, amestecand ocazional pana cand toate merisoarele au aparut, iar amestecul este gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul topit și ouăle. Se amestecă ovăzul, zahărul brun, ghimbirul și scorțișoara. Puneți deoparte aproximativ 1 1/2 căni din amestec și întindeți restul în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Împachetați pentru a forma o crustă solidă, obținându-l cât mai uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
GhimbirGhimbir
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Întindeți amestecul de afine răcit peste crustă. Scoateți bucățile din amestecul rămas și așezați uniform peste stratul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste ușor. Se răcește în tigaie timp de aproximativ 40 de minute înainte de a se tăia în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista