Batoane cu unt de arahide și jeleu
Untul de arahide și barele de jeleu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită pentru toate scopurile, zahăr brun auriu, unt de arahide neted și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane de plăcintă cu unt de arahide și jeleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 8 x 8 x 2 inci tigaie metalică cu folie rezistentă, lăsând o surplombă de 2 inci în jurul marginilor și apăsând ferm în colțuri și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Înveliți folia cu spray antiaderent.
Bateți făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți untul de arahide, zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați oul și vanilia; bate la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar pentru a amesteca.
Transferați jumătate din aluat în tigaia pregătită(aproximativ 1 1/2 căni).
Puneți aluatul rămas la congelator timp de 10 minute. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul uniform pefundul tigaiei.
Întindeți jeleul în strat uniform.
Scoateți aluatul din congelator; folosind vârful degetelor, rupeți în bucăți de struguri și împrăștiați peste stratul de jeleu.
Presărați nuci tocate peste.
Coaceți barele până când blatul devine maro auriu, aproximativ 30 de minute. Răciți barele complet în tigaie pe raft.
Folosind consola foliei ca ajutor, ridicați barele din tigaie. Îndepărtați ușor folia de pe margini.
Tăiați în 16 pătrate. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.