Batoane cu unt de arahide și gem

Batoane cu unt de arahide și gem
Unt de arahide și bare de gem este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, gem de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, Batoane de prăjituri cu unt de arahide cu ouă de unt de arahide Reese, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare).

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a face crusta: într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați untul și untul de arahide, apoi amestecați cu mâinile până când amestecul formează firimituri umede. Rezervați 1 cană și puneți deoparte. Apăsați ferm amestecul rămas în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați crusta să se răcească ușor în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Pentru a face umplutura: folosind același castron mare, amestecați untul de arahide, untul, zahărul cofetarilor, vanilia și sarea până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se întinde peste crusta coaptă. Aruncați linguri de gem pe umplutura de unt de arahide și apoi folosiți un cuțit de unt pentru a le învârti pe cele două. Împrăștiați firimiturile rezervate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
8
Coaceți până când firimiturile se rumenesc adânc și umplutura este aproape setată, aproximativ 25 de minute. Puneți tigaia pe o grătar să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Tăiați în bare cât este încă cald. Se răcește complet înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista