Batoane Cu Strat De Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu strat de ciocolată albă. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane Cu Strat De Afine Cu Ciocolată Albă, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, și Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în timp ce cuptorul se încălzește.
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă firimiturile de biscuiți în unt; apăsați uniform în fundul tigaiei.
Se presară cu caju, chipsuri de copt, nucă de cocos și cireșe.
Se toarnă laptele condensat uniform peste amestec.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.