Batoane Cu Scorțișoară
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Batoanele cu scorțișoară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, topping de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Scorțișoară Cu Ciocolată Albă, Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, și Batoane Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/3 cană de unt, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la amestecare.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 8 minute. Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, 1/3 cană de unt, nucile pecan și scorțișoara. Zdrobiți amestecul de zahăr pe crusta parțial coaptă până la 1/2 inch de margini.
Stropiți caramel topping peste amestecul de zahăr până la 1/2 inch de margini.
Coaceți cu 23 până la 26 de minute mai mult (25 până la 28 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până se rumenesc și se umflă ușor pe tot parcursul. Slăbiți marginile cu cuțitul. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.