Batoane Cu Scorțișoară

Batoane Cu Scorțișoară
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Batoanele cu scorțișoară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, topping de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Scorțișoară Cu Ciocolată Albă, Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, și Batoane Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/3 cană de unt, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 8 minute. Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, 1/3 cană de unt, nucile pecan și scorțișoara. Zdrobiți amestecul de zahăr pe crusta parțial coaptă până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
5
Stropiți caramel topping peste amestecul de zahăr până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
ZahărZahăr
6
Coaceți cu 23 până la 26 de minute mai mult (25 până la 28 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până se rumenesc și se umflă ușor pe tot parcursul. Slăbiți marginile cu cuțitul. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se servește cald sau rece. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista