Batoane Cu Nuci De Ciocolată-Caramel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați batoanele cu nuci de ciocolată-Caramel. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 440g de grăsime, și un total de 7087 calorii. Pentru $16.75 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucăți de ciocolată semi-dulce de brutar, unt, caramele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Bare de alimentare pentru Date și piulițe, și Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făină și sare; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Apăsați pe partea inferioară a tăvii pregătite.
Coaceți 15 min. sau până când marginile crustei sunt maronii aurii; se presară cu ciocolată. Acoperă.
Lăsați să stea 5 min. sau până când ciocolata este topită; se întinde pentru a acoperi uniform Crusta cu ciocolată. La frigider 15 min. sau până când stratul de ciocolată este ferm.
Caramele cu microunde și smântână în castron cu microunde la 2 min. sau până când caramelele încep să se topească; se amestecă până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat. Întindeți ușor sosul de caramel peste stratul de ciocolată.
Presărați cu nuci; apăsați nucile în stratul de caramel cu spatele lingurii pentru a le fixa. Se răcește complet. Folosiți capete de folie pentru a îndepărta desertul din tigaie înainte de a tăia în bare.