Batoane Cu Nuci De Banane Marmorate Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu nuci de banane marmorate cu ciocolată. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, chipsuri de ciocolată semidulce, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bare De Banane Marmorate, Bare De Banane Marmorate, și Batoane De Ciocolată Marmorate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, 1/2 cană de unt și ou până se formează aluat moale. Rezervați 1 cană de aluat. La aluatul rămas, adăugați piure de banane și nuci; se amestecă bine.
Se întinde în partea de jos a tigaiei.
Într-un castron cu microunde mediu, cuptorul cu microunde 3/4 cană de chipsuri de ciocolată cu restul de 2 linguri de unt la mare aproximativ 1 minut, amestecând după 30 de secunde, până se topește și se omogenizează.
Adăugați aluatul rezervat pentru biscuiți; se amestecă până se omogenizează bine. Aruncați aluatul de ciocolată cu linguri uniform deasupra amestecului de banane; se întinde ușor până aproape se acoperă. Rotiți amestecul de ciocolată în amestec de banane cu cuțit pentru design marmorat.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămâne 1/2 cană chipsuri de ciocolată la înălțime aproximativ 1 minut, amestecând după 30 de secunde, până se topește și se omogenizează.
Stropiți peste bare. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.