Batoane Cu Lămâie Înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele cu lămâie cu gheață. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Pâine Scurtă Cu Lămâie Cu Gheață, Batoane De Granola Cu Biscuiți Cu Lămâie Înghețată (Fără Coacere!), și Cupcakes cu ceai cu gheață Vegan cu glazură de ceai cu gheață cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Combinați făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a amesteca.
Adăugați untul și pulsați până când amestecul este grosier și sfărâmicios. Măsurați 1 cană de firimituri și lăsați-o deoparte.
Turnați firimiturile rămase în tigaia pregătită și apăsați-le ușor (vor fi foarte uscate).
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute.Între timp, amestecați umplutura.
Bateți ouăle într-un bol de amestecare.
Bateți zahărul, sucul de lămâie, 4 linguri de făină și praful de copt.
Se întinde deasupra crustei coapte.
Presărați deasupra o cană rezervată de firimituri.
Coaceți pe raftul central timp de 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet. Ridicați din tigaie și așezați pe o tăietură.
Bare răcite cu glazură (mai jos).
Lăsați glazura să se stabilească apoi tăiați-o în 36 de bare (sau oricât de multe doriți).pentru a face glazura, topiți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați zahărul și amestecați până când este gros și pastos.
Adăugați sucul de lămâie 1 linguriță la un moment dat și amestecați până la omogenizare și o consistență stropitoare. Puteți să-l stropiți pe pătrate sau să-l puneți într-o pungă, să tăiați colțul și să-l pipiți.