Batoane Cu Lămâie Înghețată

Batoane Cu Lămâie Înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele cu lămâie cu gheață. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Pâine Scurtă Cu Lămâie Cu Gheață, Batoane De Granola Cu Biscuiți Cu Lămâie Înghețată (Fără Coacere!), și Cupcakes cu ceai cu gheață Vegan cu glazură de ceai cu gheață cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsați până când amestecul este grosier și sfărâmicios. Măsurați 1 cană de firimituri și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Turnați firimiturile rămase în tigaia pregătită și apăsați-le ușor (vor fi foarte uscate).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute.Între timp, amestecați umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateți ouăle într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Bateți zahărul, sucul de lămâie, 4 linguri de făină și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se întinde deasupra crustei coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Presărați deasupra o cană rezervată de firimituri.
10
Coaceți pe raftul central timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească complet. Ridicați din tigaie și așezați pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Bare răcite cu glazură (mai jos).
13
Lăsați glazura să se stabilească apoi tăiați-o în 36 de bare (sau oricât de multe doriți).pentru a face glazura, topiți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați zahărul și amestecați până când este gros și pastos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Adăugați sucul de lămâie 1 linguriță la un moment dat și amestecați până la omogenizare și o consistență stropitoare. Puteți să-l stropiți pe pătrate sau să-l puneți într-o pungă, să tăiați colțul și să-l pipiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista