Batoane Cu Lămâie De Lavandă
Barele de lămâie de lavandă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 134 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 68 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți muguri de lavandă, ulei de nucă de cocos virgin, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Ceai de lavandă, lămâie și miere de la ferma Wolds Way Lavender, Tort de lămâie-lavandă, și Cookie-Uri De Lavandă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x12 inci.
Faceți zahăr de lavandă amestecând zahărul și 2 lingurițe muguri de lavandă într-un blender; amestecați până când lavanda este pulverizată.
Amestecați împreună cu un mixer electric 1/4 cană de zahăr de lavandă, unt, ulei de nucă de cocos, 2 căni de făină și sare într-un bol până se formează un aluat; apăsați în fundul vasului pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus începe să devină maro auriu; aproximativ 15 minute.
În timp ce aluatul se coace, amestecați restul de zahăr de lavandă, 1/4 cană de făină, ouă, suc de lămâie, extract de lămâie și 1/2 linguriță muguri de lavandă; se toarnă peste crusta coaptă și se întoarce la cuptor pentru a coace până când centrul este setat, aproximativ 20 de minute. Lăsați să se răcească complet și praf cu zahărul cofetarilor înainte de servire.