Batoane cu ghimbir-cremă
Batoanele cu ghimbir-cremă ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 30 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 325 de calorii, 7 g de proteine și 20 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână melasă, făină, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Încercați batoanele de plăcintă cu dovleac cu frișcă de ghimbir confiat, smântână cu ghimbir dublu și prăjitură Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir și scones cu cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă zahărul și untul. Cerne împreună făina, sarea, sifonul și condimentele; se adaugă la amestecul de smântână.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare, si melasa. Amestecați cafeaua.
Răspândit într-un format de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Se coace la 350° timp de 20-25 de minute. Misto. Pentru glazura, crema de unt si crema de branza; adauga zahar si vanilie.
Răspândiți peste gratii. Acoperiți cu nuci dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.