Batoane cu crumble de migdale cu ciocolată
Batoanele de ciocolată cu migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetarie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Batoanele Crumble Magice de Ciocolată, Batoanele Crumble cu zmeură și ciocolată și Batoanele Crumble cu unt de arahide și ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea într-un castron; tăiați în unt până când amestecul este în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Apăsați ferm într-o formă de 13 inchi. x 9-in. tava de copt.
Presărați fulgi de ciocolată uniform peste crustă.
Stropiți lapte peste chipsuri. Pentru topping, combinați făina, zahărul și migdalele într-un castron; se taie in unt ca la crusta de placinta.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crumble Bars în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "