Batoane Cu Coajă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de nucă de cocos. Această rețetă servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, amidon de porumb, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheie De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt Cu Coajă De Tei, Sandvișuri Macaroon cu nucă de cocos cu caș de var, și Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Umplutură De Caș De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Combinați nuca de cocos, 3/4 cană făină, 1/2 cană zahăr de cofetari, 1 lingură amidon de porumb și untul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de mai multe ori până când se formează un aluat sfărâmicios. Apăsați ferm într-o tigaie unsă de 8 pe 8 inci.
Coaceți până la aur, aproximativ
12 minute. Cernem împreună zahărul granulat, restul de 1 lingură de amidon de porumb și cele 2 linguri de făină. Într-un castron separat, bateți ouăle, coaja de tei, sucul de lămâie și vanilia. Turnați încet amestecul de ouă în amestecul de făină, amestecând pentru a evita cocoloașele.
Se toarnă umplutura peste crusta coaptă.
Coaceți până când cașul de var este așezat în centru, aproximativ 22 de minute. Se răcește complet la frigider, aproximativ 2 ore.
Tăiați în 16 bare și praf cu zahăr pudră înainte de servire.