Batoane Cu Ciocolată Cu Nucă De Banane (Opțiune Vegană)

Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Batoanele cu ciocolată cu nucă de banane (opțiune vegană) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ciocolată aprobată vegană, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baruri de mic dejun cu pâine cu banane (fără gluten cu opțiune vegană), Batoane energizante cu pâine cu banane cu ciocolată (vegan & GF!), și Batoane lipicioase cu Caramel și ciocolată (fără Gluten cu opțiune vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă sau pergament.
Se amestecă făina, sarea și coacerea soda.In un bol de amestecare, bate împreună unt și zahăr brun. Bateți în ou (sau in), banane și vanilie.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de banane și amestecați până se absoarbe, apoi amestecați ovăzul, chipsurile de ciocolată și nucile.
Întindeți aluatul în tigaie și coaceți timp de 25 de minute sau până când este setat. Puneți tigaia pe un suport pentru a se răci, apoi ridicați-o din tigaie și tăiați-o în 16 pătrate sau 12 bare.