Batoane cu arahide sărate
Batoane cu arahide sărate este un aperitiv care servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 249 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați făină, extract de vanilie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Încercați Tartă cu mere-cheesecake cu glazură de caramel sărat , roca fragilă, sărată, crocantă de migdale și varză de Bruxelles cu ouă sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, zahărul brun, amidonul de porumb, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Tăiați unt folosind un blender de patiserie SAU două cuțite.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia.
Amestecul va fi sfărâmicios. Apăsați într-o tavă neunsă de 13 x 9 inci.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și stropiți cu bezele; dați înapoi la cuptor pentru 3 până la 5 minute, până când bezele sunt umflate.
Se încălzește siropul de porumb, untul și chipsurile de unt de arahide într-o cratiță la foc mic până se omogenizează.
Adăugați vanilie, cereale și alune.
Se intinde peste crusta copta; se răcește 1 oră sau până când se întărește.