Batoane Choc-Oat-PB
Dacă aveți despre 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, baruri Choc-Oat-PB ar putea fi un mare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 14 porții cu 299 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pudră de cacao, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Choc Chip & Felie De Ovăz, M & M Choc-Oat-Cookie-Uri Și Citate De Crăciun, și M-am mutat!...și niște fursecuri cu ovăz și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de copt de 9x9 inch cu spray de gătit fără aerosoli.
Combinați zahărul, cacao, laptele și untul într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere. Nu mai amestecați după ce amestecul începe să fiarbă; lăsați-l să fiarbă timp de 2 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și amestecați ovăzul, untul de arahide și vanilia; se amestecă bine.
Răspândiți amestecul în tigaia pregătită. Se răcește și se păstrează la frigider.