Batoane Caramel-Pecan
Barele Caramel-Pecan necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 584 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun ferm, zahăr pudră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Caramel Pecan Baruri, Bare De Caramel Pecan, și Caramel Pecan Baruri.
Instrucțiuni
Aranjați nucile pecan într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute sau până se răcește complet.
Pulsați făina, zahărul pudră și 3/4 cană de unt într-un robot de bucătărie de 5 până la 6 ori sau până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe părțile inferioare și 3/4 inch în sus ale unei tigaie de 13 x 9 inci, căptușită cu folie de aluminiu, ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute sau până se răcește complet.
Aduceți zahăr brun, miere, 2/3 cană de unt și frișcă la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă nucile pecan prăjite și se toarnă umplutura fierbinte în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați. Se răcește pe un suport de sârmă 30 de minute sau până se răcește complet. Când se răcește complet, folosind folia de aluminiu ca mânere, ridicați cu grijă tarta din tigaie și transferați-o într-o tavă de servire.