Batoane Butterscotch

Batoane Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu Butterscotch. O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cap la magazin și ridica unt, Betty unt pecan tort se amestecă, sare de mare grosier, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Butterscotch, Batoane Cu Unt Și Ovăz, și Batoane Butterscotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În castron mic sau cană de măsurare cu 2 căni, amestecați toppingul și 1 lingură din amestecul de tort uscat. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort uscat rămas, untul și oul, folosind furculița, până se sfărâmă. Rezervați 1 cană amestec de firimituri. Folosind o bucată de folie de plastic pe amestecul de firimituri, apăsați amestecul rămas în partea de jos și 1/2 inch în sus a tigaiei pătrate de 9 inci fără grăsime; îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se toarnă topping peste crustă până la 3/4 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Se presară cu 1 cană rezervată amestec de firimituri.
5
Coaceți 22 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute; slăbiți marginile crustei cu cuțitul. Se răcește complet, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se presară cu sare grosieră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista