Batoane Brownie Goody Fără Gluten
Rețeta Brownie Goody Bars fără Gluten este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 405 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți arahide, unt și ouă numite, cereale de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Batoane Brownie Goody Fără Gluten, Brownie Goody Baruri, și Brownie Goody Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.faceți și coaceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind unt, ouă și oricare dintre opțiunile de tigaie, cu excepția tigaiei cu folie, apoi ungeți folia pe fund doar pentru o îndepărtare mai ușoară. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți glazura peste brownies.
Se presară cu arahide. La frigider.
Într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și unt de arahide descoperite la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topesc. Se amestecă cerealele.
Se întinde peste brownies mată. Se răcește complet înainte de tăiere, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra bine acoperit la temperatura camerei.