Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat

Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat
Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 874 calorii, 64G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de pui, fasole fava și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bas cu dungi cu varză de Bruxelles caramelizată, Bas în dungi cu salată de coriandru-ceapă, și Bas cu dungi cu sos Pipian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă clocotită, gătiți fasolea fava timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece. Îndepărtați și aruncați pielea de fasole dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o tigaie mare adâncă, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de fasole fava și gătiți timp de 2 minute; transferați într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează, adăugând puțină apă dacă piureul de fasole fava este prea rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați 1 lingură de unt și procesați până se încorporează. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa feliată și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați bulionul de pui și cimbru și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie, apăsând pe solide. Se fierbe sosul până se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Încălziți o tigaie pentru grătar. Se usucă prazul cu prosoape și se aruncă cu 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper alb și se pune la grătar la foc moderat până se înmoaie și se carbonizează peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie medie până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați morelele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
15
Adăugați 1/2 cană rezervată de fasole fava, 1 linguriță de arpagic și șalotă și gătiți timp de 1 minut. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fasole FavaFasole Fava
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
În fiecare dintre cele 2 skillets rezistente la cuptor, de preferință antiaderente, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați peștele cu sare și piper alb și adăugați fileurile în tigăi, cu pielea în jos. Gatiti la foc mare doar pana cand opac in jurul marginilor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Transferați skilletele în cuptor și prăjiți peștele timp de aproximativ 11 minute, sau până când carnea se fulgează în partea cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Între timp, aduceți sosul la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
20
Bateți restul de 2 linguri de unt și 1 linguriță de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
21
Bateți uleiul de trufe și condimentați cu sare și piper; păstrați cald, dar nu fierbeți. Reîncălziți piureul de fasole fava și morelele sotate deasupra aragazului și prazul la grătar la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
22
Lingurați morelele pe 6 farfurii încălzite. Așezați peștele, cu pielea în sus, pe moreluri și deasupra cu prazul. Lingurați piureul de fasole fava alături, turnați sosul în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista