Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Batoanele de curmale glazurate cu lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cruller Glazurat Cu Cidru Condimentat, Păstârnac glazurat și bețișoare de morcov cu semințe de muștar, și Pui Portocaliu Glazurat.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina cu praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Bateți oul și adăugați zahărul încet. Se amestecă în 1 lingură de unt sau margarină. Se amestecă curmale și nuci. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Ouă
3
Se toarnă într-o tigaie unsă de 8x8 inch, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25-30 de minute. Se răcește în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
5
Se întinde deasupra cu glazură și se taie în 24 de bețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Combinați 1 lingură de lapte, 1 lingură de margarină, 1 cană de zahăr de cofetărie, 1 linguriță de suc de lămâie și 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Margarină
Lapte
2
Se încălzește la foc mic până se amestecă bine. Se răcește ușor înainte de a turna peste fursecuri.