Bastoane De Bomboane De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bastoanele de bomboane de casă. Această rețetă servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de mentă, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bastoane De Bomboane De Crăciun, Bomboane De Lămâie, și Bastoane De Bomboane Cu Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți două foi de copt cu unt; pus deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți zahărul, apa, siropul de porumb și crema de tartru la fierbere. Gatiti, fara sa amestecati, pana cand un termometru cu bomboane citeste 280 km (etapa soft-crack).
Se ia de pe foc; se amestecă extractul și colorantul alimentar. Se toarnă imediat pe tigăile pregătite în opt 8-in. benzi.
Lăsați să stea doar până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 1-2 minute.
Lucrând rapid, rotiți fiecare bandă într-un 10-in. jurnal.
Tăiați fiecare în două 5-in. lungimi. Curbați partea superioară a fiecăruia pentru a forma mânerul unui baston. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș.