Basmati - salata de orez cu conopidă și cartofi este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 565 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ghimbir, apă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez Basmati Cu Conopidă Prăjită, Cotlete de porc curry și conopidă cu orez Basmati, și Orez Basmati Și Salată De Legume De Vară.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată. Se amestecă orezul; se fierbe până se termină, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați orezul să se răcească ușor și apoi amestecați iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazăre Goya®
4
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul, ghimbirul, muștarul, chimenul, cayenne, coriandrul, cuișoarele și 1 3/4 lingurițe de sare și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă conopida, cartofii și stafidele și se acoperă cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați 2 linguri de oțet și apă și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Descoperiți, ridicați căldura și fierbeți până când aproape niciun lichid nu rămâne în tigaie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați amestecul de conopidă la orez. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, 1 lingură de oțet, cilantro și scallions. Gustați salata și, dacă este necesar, adăugați restul de 1 lingură de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Recomandarea vinului: aromele de condimente și iasomie ale lui Basmati sugerează un Vouvray floral din Valea Loarei din Franța. Veți avea nevoie de un demi-sec pentru a rezista condimentelor de aici.