Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi cu salată de coriandru-ceapă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 383 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat, Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi, și Bas cu dungi aburite cu ghimbir și lămâie cu salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, iaurt, 1 lingură de apă, 1/4 linguriță de sare și avocado într-un castron mic; se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
6
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos și sotati timp de 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți tigaia în cuptor; gătiți la 400 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie și restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați coriandru și ceapă; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de avocado pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file și 1/2 cană de salată.