Bas prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul

Bas prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul
Basul prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Biban De Mare Prăjit Cu Fenicul, Portocale De Sânge Și Măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardeii grași și apa, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Într-o tigaie mare, încălziți 1/8 inch din uleiul de măsline pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate din feliile de cartof într-un singur strat și gătiți la foc moderat până se rumenesc frumos pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până devin aurii pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Transferați feliile de cartof pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu cartofii rămași, reducând focul la moderat scăzut dacă uleiul se încălzește prea mult. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați 1/8 inch din uleiul de măsline pur în tigaie și încălziți. Condimentează fileurile de bas cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 4 fileuri în tigaie și rumeniți-le pe 1 parte la foc moderat, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când este ferm pe a doua parte, aproximativ 1 minut; transferați fileurile pe o foaie mare de copt. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Scoateți prosoapele de hârtie de pe foaia de copt și coaceți cartofii timp de aproximativ 5 minute sau până se încălzesc. Condimentează cartofii cu sare și piper negru. Aranjați-le, suprapunându-se în jurul marginii tăvii de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Reîncălziți ceapa și ardeii grași, apoi întindeți amestecul într-un pătrat îngrijit în interiorul marginii cartofului în tigaia de prăjire. Puneți fileurile de pește pe amestecul de ceapă, rumenite cu fața în sus și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până când peștele este doar gătit, cartofii sunt crocanți și amestecul de ceapă clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Între timp, într-un castron mediu, aruncați feniculul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper negru și se amestecă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Folosind o spatulă metalică, transferați fileurile de bas și legumele pe farfurii. Acoperiți peștele cu o lingură de salată de fenicul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Revista