Bas la grătar cu sos vierge

Bas la grătar cu sos vierge
Bas la gratar cu sos vierge este un curs principal, care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, frunze de busuioc rupte și arpagic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Snapper roșu braconat cu sos Papayan și Mango Vierge, Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez, și Biban de mare la grătar cu sos Miso-muștar.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și periați ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Ungeți peștele pe ambele părți cu unt și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Așezați-vă pe folie, cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Puneți roșiile și șalota într-o tigaie cu caperele, sucul de lămâie și uleiul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Grătiți basul timp de 5-7 minute sub un grătar fierbinte până când este gătit și pielea începe să se rumenească. Între timp, încălziți sosul timp de 2 minute, apoi amestecați câteva dintre frunzele de busuioc rupte. Ridicați basul pe farfurii încălzite folosind o felie de pește și lingurați sosul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Se servește cu cartofi noi aburiți sau cartofi mici la cuptor și se adaugă busuiocul și arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru bas. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista