Bas Cu Dungi În Stil Marocan
Basul cu dungi în stil marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, sare și piper, măsline sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Bas Cu Dungi Întregi, Bas Cu Dungi Cu Ierburi, și Bas Cu Dungi Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți sucul de portocale și cimbru într-o cratiță mică, la foc mediu și dați la fiert. Gatiti pana se reduce la jumatate si devine un sirop. Se strecoară într-un bol, apoi se adaugă mierea și harissa, după gust.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Ungeți fileurile cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până când sunt ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți într-un platou, stropiți cu sosul și presărați măsline și pătrunjel.