Bas Cu Dungi Umplute Cu Ciuperci Prăjite

Bas Cu Dungi Umplute Cu Ciuperci Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi umplute cu ciuperci prăjite. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.31 pe portie. O porție conține 598 calorii, 49G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți slănină, garnisiți: pene de lămâie, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Albastru Pointe Umplute Cu Dungi Biban De Mare, Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci, și Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați prazul și ciupercile; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PrazPraz
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță sare de mare, 1/4 linguriță piper și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
5
Combinați amestecul de orez și ciuperci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru a asambla 2 pachete de pește, Așezați 1 foaie de hârtie de ceară pe o suprafață de lucru. Aranjați 3 felii de slănină, la distanță de 1 inch, pe hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Așezați 1 file, cu pielea în jos, peste slănină. Lingură jumătate din amestecul de umplutură uniform peste file. Se acoperă cu 1 file, cu pielea în sus. Înfășurați slănina în jurul stivei; legați pachetul cu sfoară. Repetați cu slănina rămasă, peștele și amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PeștePește
FolieFolie
8
Presărați fiecare pachet de pește cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
9
Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați pachete de pește; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand slanina este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PeștePește
12
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când peștele este opac, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Tăiați mănunchiurile în jumătate și serviți peste felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
14
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista