Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi umplute cu ciuperci prăjite. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.31 pe portie. O porție conține 598 calorii, 49G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți slănină, garnisiți: pene de lămâie, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Albastru Pointe Umplute Cu Dungi Biban De Mare, Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci, și Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați prazul și ciupercile; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Praz
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță sare de mare, 1/4 linguriță piper și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Piper
5
Combinați amestecul de orez și ciuperci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a asambla 2 pachete de pește, Așezați 1 foaie de hârtie de ceară pe o suprafață de lucru. Aranjați 3 felii de slănină, la distanță de 1 inch, pe hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
7
Așezați 1 file, cu pielea în jos, peste slănină. Lingură jumătate din amestecul de umplutură uniform peste file. Se acoperă cu 1 file, cu pielea în sus. Înfășurați slănina în jurul stivei; legați pachetul cu sfoară. Repetați cu slănina rămasă, peștele și amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pește
Folie
8
Presărați fiecare pachet de pește cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
9
Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați pachete de pește; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand slanina este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pește
12
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când peștele este opac, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Tăiați mănunchiurile în jumătate și serviți peste felii de roșii.