Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați

Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați
Basul cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, mentă, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Saut Bass Cu Pesto De Menta Si Morcovi Condimentati, Saut bass cu dungi cu legume de vară, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați frunzele de mentă, fisticul, uleiul de măsline și usturoiul în procesor până se formează piure grosier. Se condimentează cu sare grosieră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți pesto la temperatura camerei și amestecați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
MentăMentă
Nuci De FisticNuci De Fistic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1
Combinați uleiul de măsline, menta și cimbru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CimbruCimbru
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răspândiți amestecul de plante pe ambele părți ale fileurilor de pește. Acoperiți și refrigerați peștele cel puțin 3 ore și până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Se amestecă toate semințele într-o tigaie mică uscată la foc mediu până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați semințele în moara de condimente sau mortar și măcinați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați morcovi, ardei roșu zdrobit și semințe măcinate; saut până când morcovii încep să se rumenească în pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
MorcovMorcov
SemințeSemințe
5
Adăugați bulion și suc de lămâie și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 6 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MorcovMorcov
BulionBulion
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
8
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați pește și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și doar opac în centru, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Reîncălziți morcovii doar până când sunt încălziți. Împărțiți morcovii și orice sucuri între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file de pește. Puneți pesto peste și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PeștePește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista