Bas cu dungi prăjite cu salată caldă de linte
Bas cu dungi prăjite cu salată caldă de linte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 185 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, piper, ceapă caramelizată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde, Gatiti cartea: bas cu dungi prajite in tigaie cu salata de naut Tunisian si sos de iaurt, și Prăjită Dungi Bas.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți lintea și 1 litru de apă la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când lintea este fragedă să muște, 25 până la 30 de minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă ceapa caramelizată, ardeii, oțetul, pătrunjelul, chimenul, 1/2 linguriță de sare și cayenne.
Între timp, clătiți peștele și uscați-l.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper. Aranjați bucățile ușor depărtate într-o tigaie căptușită cu folie de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 400 până când este opac, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 6 minute.
Salata de linte Mound în mod egal pe patru plăci de cină. Folosind o spatulă largă, acoperiți fiecare movilă cu o bucată de pește.
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste pește.