Bas cu dungi prăjite cu lemn cu lămâie Meyer și gust de măsline

Bas cu dungi prăjite cu lemn cu lămâie Meyer și gust de măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și felul principal primar? Basul cu dungi prăjite cu lemn, cu lămâie Meyer și gust de măsline, ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 61G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $7.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bas cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, și Bas cu dungi prăjite cu ierburi și lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru primul pas în această rețetă este să vă configurați grătarul în aer liber, un grătar hibachi sau ceainic cu bine. Folosiți cărbune natural din lemn de esență tare. Porniți focul cu aprindere și hârtie; aprindeți-l doar cu chibrituri-nu cu lichid mai ușor. Lichidul mai ușor va da alimentelor un gust chimic nenatural. Puneți cărbunele la foc mediu și puneți grătarul la aproximativ 4 inci deasupra cărbunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Faceți câteva fante în părțile laterale ale peștelui și introduceți feliile de usturoi în incizii. Frecați peștele cu sare și ulei. Grătiți aproximativ 8 minute pe fiecare parte. După ce întoarceți peștele, frecați uleiul de măsline și sarea pe ceapa de primăvară și grătiți cu peștele pentru restul de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți peștele și ceapa de pe grătar și pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru a savura pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună și scoateți peștele fierbinte (se poate face cu o zi în avans).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Basul cu dungi funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista