Bas cu dungi prăjite cu ierburi și lămâie
Herb și lămâie prăjită bas dungi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 206 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Bas Cu Dungi Prăjite Cu Ierburi, Readucerea cinei de duminică {new series}: bas cu dungi prăjite cu ierburi, și Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.
Puneți peștele pe tigaie. Radeți coaja de lămâie pentru a măsura 1 linguriță; suc de lămâie pentru a măsura 1 lingură.
Combinați coaja, sucul, uleiul, cimbru, oregano, sare și piper negru; stropiți amestecul peste pește.
Coaceți la 425 timp de 13 minute sau până la gradul dorit de coacere.