Bas cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână
Basul cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.68 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână, Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, și Bas Cu Dungi Prăjite.
Instrucțiuni
1
Amestecați smântâna, apa, sucul, sarea și arpagicul într-un blender până când amestecul devine verde pal. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați orice oase de ac din pește cu o pensetă sau un clește cu ac și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Scorați pielea în mai multe locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea) și condimentați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați peștele, cu pielea în jos, în 2 loturi până când pielea este maro aurie și crocantă, 3 până la 4 minute (peștele nu va fi complet gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați, cu pielea în sus, într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Prăjiți pește, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când este gătit, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți 3 linguri de sos pe fiecare din cele 6 farfurii și acoperiți cu cartofi și dovlecei. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare File, apoi așezați peștele, cu pielea în sus, peste legume. Pește de top cu germeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Varză
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
7
* Disponibil pe piețele fermierilor.
1
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.