Bas cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână
Basul cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.68 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână, Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, și Bas Cu Dungi Prăjite.
Instrucțiuni
Amestecați smântâna, apa, sucul, sarea și arpagicul într-un blender până când amestecul devine verde pal. Se condimentează cu piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Îndepărtați orice oase de ac din pește cu o pensetă sau un clește cu ac și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Scorați pielea în mai multe locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea) și condimentați peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați peștele, cu pielea în jos, în 2 loturi până când pielea este maro aurie și crocantă, 3 până la 4 minute (peștele nu va fi complet gătit).
Transferați, cu pielea în sus, într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Prăjiți pește, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când este gătit, 7 până la 8 minute.
Puneți 3 linguri de sos pe fiecare din cele 6 farfurii și acoperiți cu cartofi și dovlecei. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare File, apoi așezați peștele, cu pielea în sus, peste legume. Pește de top cu germeni.
* Disponibil pe piețele fermierilor.
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.