Bas cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână

Bas cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână
Basul cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.68 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână, Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, și Bas Cu Dungi Prăjite.

Instrucțiuni

1
Amestecați smântâna, apa, sucul, sarea și arpagicul într-un blender până când amestecul devine verde pal. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați orice oase de ac din pește cu o pensetă sau un clește cu ac și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Scorați pielea în mai multe locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea) și condimentați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați peștele, cu pielea în jos, în 2 loturi până când pielea este maro aurie și crocantă, 3 până la 4 minute (peștele nu va fi complet gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați, cu pielea în sus, într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Prăjiți pește, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când este gătit, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți 3 linguri de sos pe fiecare din cele 6 farfurii și acoperiți cu cartofi și dovlecei. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare File, apoi așezați peștele, cu pielea în sus, peste legume. Pește de top cu germeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VarzăVarză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
* Disponibil pe piețele fermierilor.
1
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista