Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel

Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel
Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, și Bas cu dungi cu anghinare și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați un vârf generos de sare și un vârf mic de piper roșu zdrobit. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa arata ofilita si fiarta, dar nu are nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile și 3/4 dintr-o cutie de apă și se condimentează cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute. Gust, ar trebui să aibă un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
5
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și condimentați-o generos cu sare. Ar trebui să aibă gust de ocean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați conopida, lăsați apa să fiarbă și fierbeți conopida timp de încă 5 până la 7 minute. Când ați terminat, ar trebui să fie foarte moale și aproape că se destramă. Se strecoară conopida și se adaugă în amestecul de roșii. Gatiti conopida in sosul de rosii pana cand conopida s-a rupt complet si sosul se agata de conopida, aproximativ 20-30 de minute. Gustați pentru a vedea dacă condimentele trebuie ajustate. Se amestecă coaja de lămâie, măslinele și caperberries. Rezervă. (Acest lucru se poate face în totalitate înainte, de fapt devine mai bine atunci când se face înainte. Dar este încă foarte bun atunci când este făcut la comandă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
Sos De RoșiiSos De Roșii
ConopidăConopidă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CondimenteCondimente
MăslineMăsline
TomateTomate
SosSos
ApăApă
1
Preîncălziți grătarul la mediu și periați cu ulei dacă este necesar pentru a îndepărta particulele alimentare. Uscați pielea de pește pentru a vă asigura că este foarte uscată. Dacă aveți timp, lăsați-l să stea să se usuce câteva minute înainte de a-l grăti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
3
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit. Gatiti pestele timp de 2 pana la 3 minute si apoi rotiti pestele cu 90 de grade pentru a crea semne de gratar incrucisate. Gatiti inca 2-3 minute si apoi intoarceti pestele si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Reîncălziți conopida dacă a fost făcută înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
2
Serviți peștele pe farfurii de servire, sprijinindu-vă pe o movilă de conopidă. Într-un castron mic aruncați pătrunjelul cu sucul de lămâie, sarea și grăsimea mare de ulei de finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încingeți peștele cu salata de pătrunjel și mai mult ulei de finisare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Ura!
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista