Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel
Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, și Bas cu dungi cu anghinare și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați un vârf generos de sare și un vârf mic de piper roșu zdrobit. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa arata ofilita si fiarta, dar nu are nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapă
Sare
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile și 3/4 dintr-o cutie de apă și se condimentează cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute. Gust, ar trebui să aibă un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Apă
Sare
5
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și condimentați-o generos cu sare. Ar trebui să aibă gust de ocean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați conopida, lăsați apa să fiarbă și fierbeți conopida timp de încă 5 până la 7 minute. Când ați terminat, ar trebui să fie foarte moale și aproape că se destramă. Se strecoară conopida și se adaugă în amestecul de roșii. Gatiti conopida in sosul de rosii pana cand conopida s-a rupt complet si sosul se agata de conopida, aproximativ 20-30 de minute. Gustați pentru a vedea dacă condimentele trebuie ajustate. Se amestecă coaja de lămâie, măslinele și caperberries. Rezervă. (Acest lucru se poate face în totalitate înainte, de fapt devine mai bine atunci când se face înainte. Dar este încă foarte bun atunci când este făcut la comandă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper Berries
Sos De Roșii
Conopidă
Coaja De Lămâie
Condimente
Măsline
Tomate
Sos
Apă
1
Preîncălziți grătarul la mediu și periați cu ulei dacă este necesar pentru a îndepărta particulele alimentare. Uscați pielea de pește pentru a vă asigura că este foarte uscată. Dacă aveți timp, lăsați-l să stea să se usuce câteva minute înainte de a-l grăti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
3
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit. Gatiti pestele timp de 2 pana la 3 minute si apoi rotiti pestele cu 90 de grade pentru a crea semne de gratar incrucisate. Gatiti inca 2-3 minute si apoi intoarceti pestele si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Reîncălziți conopida dacă a fost făcută înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
2
Serviți peștele pe farfurii de servire, sprijinindu-vă pe o movilă de conopidă. Într-un castron mic aruncați pătrunjelul cu sucul de lămâie, sarea și grăsimea mare de ulei de finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încingeți peștele cu salata de pătrunjel și mai mult ulei de finisare, dacă doriți.