Basul cu dungi la grătar este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 162g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1072 calorii. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sherry, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi La Grătar, Coniac Biban De Mare Cu Dungi La Grătar, și Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine fripturile în apă rece; se usucă și se pune într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați 1/2 cană de unt, sherry, suc de lămâie, sos de soia, buruieni de mărar, usturoi și sare într-un castron mic; se amestecă bine și se toarnă peste fripturi. Capac; marinați la temperatura camerei 30 de minute, întorcând fripturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crengute De Marar Proaspat Culese
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți fripturile din marinată; rezervați marinada. Fripturi la grătar la 4 inci de cărbuni fierbinți la 10 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați fripturile într-un platou cald de servire și turnați 2 linguri de unt topit peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se ornează cu pătrunjel și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat