Bas cu dungi cu vinaigretă prăjită și spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi cu vinaigretă prăjită și spanac. Această rețetă face 4 porții cu 444 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, oțet de vin, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Rucola cu vinaigretă confit șalotă și migdale prăjite, Salată de spanac cu nuci pecan prăjite dulci și Gorgonzola cu vinaigretă de șalotă de Sherry, și Salată de spanac cu quinoa de detoxifiere cu fructe de pădure cu vinaigretă dulce de șalotă + cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu-mic, combinați 1/2 cană de ulei și șalotă. Se fierbe la foc mic până când șalotele devin maro auriu deschis, aproximativ 12 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă caperele, oțetul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până la opac, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Împărțiți între plăci. Ștergeți tigaia și încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand, pana se ofileste, 2 pana la 3 minute.
Serviți cu basul cu dungi, stropind vinaigreta deasupra.