Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie de plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio). Această rețetă face 8 porții cu 458 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bas cu dungi coapte cu sare cu ierburi și lămâie, Bas Cu Dungi Coapte Cu Sare, și Bas cu dungi prăjite cu ierburi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Mutați raftul în mijlocul cuptorului. Umpleți cavitatea fiecărui pește cu crenguțe de ierburi și felii de lămâie și usturoi, împărțind uniform. Înveliți peștele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron foarte mare, combinați sarea cu albușurile de ou și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă cu mâinile, apoi se adaugă încă 2 căni de apă, amestecând, până când sarea se simte ca nisipul umed (este posibil să aveți nevoie de puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
5
Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu 1/2 in. amestec de sare. Aranjați cele două nas de pește la coadă pe sare, lăsând cel puțin 1 1/2 in. spațiu între ele. Acoperiți fiecare cu un 1/2-in. strat de amestec de sare, bătând pentru a adera (nicio parte din pește nu trebuie să rămână expusă) și lăsând o crăpătură între pește, astfel încât să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți 30 de minute, sau până când crusta de sare este aur foarte palid și greu la atingere, cum ar fi ceramica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți toate ingredientele într-un castron. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se căsătorească (dar nu mai mult de 2 ore înainte sau ierburile își vor pierde gustul proaspăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lucrând cu un pește la un moment dat, atingeți crusta de sare tare cu un ciocan mic sau un ciocan de carne pentru a-l sparge. Ridicați bucăți de crustă și periați orice sare rămasă de pe pește (o perie de patiserie este utilă aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pește
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tenderizer De Carne
3
Cu o furculiță mare, îndepărtați cu atenție pielea din spate, începând de la coloana vertebrală și lucrând spre burtă. Ridicați bucăți de carne cu furculiță și transferați-le într-un platou. Ridicați scheletul cu capul atașat și aruncați-l. Cu furculita, transferați restul de carne pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Repetați demontarea crustei de sare și filetarea cu peștele rămas, adăugând carne pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pește
Carne
Sare
5
Se serveste cu sos spooned peste partea de sus și mai servit pe partea.