Bas cu dungi aburite cu ghimbir și lămâie cu salată de fenicul

Basul cu dungi cu ghimbir și lămâie cu salată de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,67 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de arpagic, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions, Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions, și Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, umpleți cavitățile basului cu dungi cu ghimbir, felii de lămâie și frunze de fenicul. Condimentați interiorul și exteriorul peștelui cu sare.
Poziționați o grătar în fundul unei tigaie mari și adânci și umpleți tigaia cu 1/8 inch de apă. Aduceți apa la foc mic. Puneți peștele pe raft, acoperiți tigaia și aburiți la foc moderat până la fiert, aproximativ 18 minute.
Între timp, într-un castron, aruncați feniculul feliat cu 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie și condimentați cu sare.
Lăsați să stea 15 minute.
Transferați peștele într-un platou mare.
Stropiți peștele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de suc de lămâie și presărați cu arpagic.
Serviți peștele cu salata de fenicul.