Bas ars cu duo de conopidă

Basul ars cu duo de conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 935 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de conopidă, suc de lămâie, un R cu lamă reglabilă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Biban De Mare Ars Cu Sos De Usturoi, Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana, și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Shave porțiune floret de conopidă cu un cuțit pentru a crea conopidă "confetti"(3 până la 4 cani). Pune deoparte. Cu slicer, tăiați felii subțiri pe lungime de la bază și tulpină, împărțind între 4 plăci.
Încălziți uleiul vegetal și 1/4 cană de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu până când uleiul strălucește, apoi prăjiți conopida "confetti" în 4 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, condimentând ușor cu sare.
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu până când strălucește. Condimentează peștele cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper. Sear, cu pielea în jos, 8 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, 3 până la 4 minute.
Bateți împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Așezați peștele, cu pielea în sus, deasupra feliilor de conopidă. Se acoperă cu confetti de conopidă și se stropesc cu vinetă.