Bas ars cu duo de conopidă

Bas ars cu duo de conopidă
Basul ars cu duo de conopidă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 391 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, o salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bas ars cu duo de conopidă, Biban De Mare Ars Cu Sos De Usturoi, și Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Shave porțiune floret de conopidă cu un cuțit pentru a crea conopidă "confetti"(3 până la 4 cani). Pune deoparte. Cu slicer, tăiați felii subțiri pe lungime de la bază și tulpină, împărțind între 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți uleiul vegetal și 1/4 cană de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu până când uleiul strălucește, apoi prăjiți conopida "confetti" în 4 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, condimentând ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu până când strălucește. Condimentează peștele cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper. Sear, cu pielea în jos, 8 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Bateți împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Așezați peștele, cu pielea în sus, deasupra feliilor de conopidă. Se acoperă cu confetti de conopidă și se stropesc cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista