Bas ars cu duo de conopidă

Bas ars cu duo de conopidă
Basul ars cu duo de conopidă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 391 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, o salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bas ars cu duo de conopidă, Biban De Mare Ars Cu Sos De Usturoi, și Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Shave porțiune floret de conopidă cu un cuțit pentru a crea conopidă "confetti"(3 până la 4 cani). Pune deoparte. Cu slicer, tăiați felii subțiri pe lungime de la bază și tulpină, împărțind între 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Încălziți uleiul vegetal și 1/4 cană de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu până când uleiul strălucește, apoi prăjiți conopida "confetti" în 4 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, condimentând ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu până când strălucește. Condimentează peștele cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper. Sear, cu pielea în jos, 8 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Bateți împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați peștele, cu pielea în sus, deasupra feliilor de conopidă. Se acoperă cu confetti de conopidă și se stropesc cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista