Bas ars cu duo de conopidă
Basul ars cu duo de conopidă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 391 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, o salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bas ars cu duo de conopidă, Biban De Mare Ars Cu Sos De Usturoi, și Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Shave porțiune floret de conopidă cu un cuțit pentru a crea conopidă "confetti"(3 până la 4 cani). Pune deoparte. Cu slicer, tăiați felii subțiri pe lungime de la bază și tulpină, împărțind între 4 plăci.
Încălziți uleiul vegetal și 1/4 cană de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci la foc mediu până când uleiul strălucește, apoi prăjiți conopida "confetti" în 4 loturi, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, condimentând ușor cu sare.
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu până când strălucește. Condimentează peștele cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper. Sear, cu pielea în jos, 8 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, 3 până la 4 minute.
Bateți împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Așezați peștele, cu pielea în sus, deasupra feliilor de conopidă. Se acoperă cu confetti de conopidă și se stropesc cu vinetă.