Barurile Lamington ale lui Shaun Hergatt

Barurile Lamington ale lui Shaun Hergatt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lamington Bars de la Shaun Hergatt. Această rețetă servește 50 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, gem de zmeură, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Shaun ' s Scrumptious Artichoke Dip, Lamington Cupcakes, și Lamington Eclairs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face prăjitura: Preîncălziți cuptorul la 325 km F. tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un alt bol, cernem făina și praful de copt împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Topiți untul într-o cratiță mică și adăugați siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți amestecul de ouă din mixer. Cu o spatulă de silicon, pliați înamestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați laptele, apoi amestecul de unt, doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți crema la foc mediu, până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4
Pentru a termina barele: tapetați o tigaie cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tăiați buretele în jumătate, în mijloc.
6
Întindeți gemul de zmeură uniform pe o jumătate și așezați cealaltă jumătate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Se taie în cuburi.
8
Folosind o furculiță, înmuiați fiecare cub în ganache de ciocolată, apoi rulați fiecare într-un castron de nucă de cocos, acoperind întregul cub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Așezați cubul acoperit pe tigaia cu jumătate de foaie căptușită cu pergament. Repetați acest proces și răciți tigaia plină cu cuburi, neacoperite, la frigider pentru câteva minute pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista