Baruri Streusel Cu Cireșe Duble

Baruri Streusel Cu Cireșe Duble
Dublu-Cherry Streusel baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, extract de migdale, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}, Cherry Streusel Baruri, și Cherry Streusel Cheesecake Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele uscate, conservele de cireșe tarte și kirsch în procesor; amestecați cu piure gros. (Umplerea se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Cireșe UscateCireșe Uscate
KirschKirsch
2
Se transferă în castron; acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. Linie tigaie metalică de 13x9x2 inci cu folie rezistentă, lăsând surplombă. Pulverizați folie cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, scorțișoara și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați unt, extract de vanilie și extract de migdale. Amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
4
Adăugați lapte și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul se reunește în aglomerări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Transferați 1 cană (ambalat) amestec într-un castron mediu și rezervați pentru streusel. Amestecați amestecul rămas în procesor până se formează aglomerări mari umede. Adunați aluatul împreună într-o minge mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Apăsați aluatul peste fundul tăvii de copt pregătite; străpungeți peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți aluatul până la aur, aproximativ 22 de minute; crusta rece 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați fulgi de nucă de cocos îndulciți și migdale feliate la 1 cană de aluat rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos îndulcițiFulgi De Nucă De Cocos îndulciți
Migdale FeliateMigdale Feliate
AluatAluat
9
Se amestecă aluatul cu furculita, de rupere Streusel topping în smocuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Răspândiți umplutura de cireșe peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Presărați streusel deasupra.
12
Coaceți cookie-ul până când umplutura de cireșe clocotește și toppingul streusel este maro auriu, aproximativ 30 de minute. Cookie rece în tigaie pe raft. Folosind consola foliei ca ajutor, ridicați cookie-ul din tigaie. Îndepărtați folia și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Tăiați cookie-ul pe lungime în treimi, apoi tăiați transversal în optimi, formând un total de 24 de bare. (Barele pot fi făcute cu 2 zile înainte. Păstrați barele într-un recipient etanș și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista