Baruri Streusel Cu Cireșe Duble
Dublu-Cherry Streusel baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, extract de migdale, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}, Cherry Streusel Baruri, și Cherry Streusel Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele uscate, conservele de cireșe tarte și kirsch în procesor; amestecați cu piure gros. (Umplerea se poate face cu 1 zi înainte.
Se transferă în castron; acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. Linie tigaie metalică de 13x9x2 inci cu folie rezistentă, lăsând surplombă. Pulverizați folie cu spray antiaderent.
Combinați făina, zahărul, scorțișoara și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Adăugați unt, extract de vanilie și extract de migdale. Amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați lapte și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul se reunește în aglomerări mici.
Transferați 1 cană (ambalat) amestec într-un castron mediu și rezervați pentru streusel. Amestecați amestecul rămas în procesor până se formează aglomerări mari umede. Adunați aluatul împreună într-o minge mare.
Apăsați aluatul peste fundul tăvii de copt pregătite; străpungeți peste tot cu furculița.
Coaceți aluatul până la aur, aproximativ 22 de minute; crusta rece 15 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Adăugați fulgi de nucă de cocos îndulciți și migdale feliate la 1 cană de aluat rezervată.
Se amestecă aluatul cu furculita, de rupere Streusel topping în smocuri mici.
Răspândiți umplutura de cireșe peste crusta coaptă.
Presărați streusel deasupra.
Coaceți cookie-ul până când umplutura de cireșe clocotește și toppingul streusel este maro auriu, aproximativ 30 de minute. Cookie rece în tigaie pe raft. Folosind consola foliei ca ajutor, ridicați cookie-ul din tigaie. Îndepărtați folia și aruncați-o.
Tăiați cookie-ul pe lungime în treimi, apoi tăiați transversal în optimi, formând un total de 24 de bare. (Barele pot fi făcute cu 2 zile înainte. Păstrați barele într-un recipient etanș și refrigerați.)