Baruri Samoa
Samoa Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, apă, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aproape Brut * Baruri Samoa, Baruri Samoa, și Baruri Samoa De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu antiaderență foil.In un bol de amestecare, bateți untul, zahărul și sarea cu un mixer electric portabil până la crem. Bateți în ou și extract de vanilie. Lucrând la viteză mică sau manual, adăugați treptat făină până când amestecul este sfărâmicios, ca nisipul umed. Aluatul nu trebuie să se unească. Apăsați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 20 de minute, până când baza este setată și marginile sunt ușor rumenite. Se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de topping.În timp ce baza se răcește, reduceți căldura la 300 F și prăjiți nuca de cocos timp de aproximativ 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, până când nuca de cocos este aurie.
Lasă să se răcească.Pregătiți Caramelul.
Așezați zahărul într-o cratiță mică cu capac metalic, turnați apă deasupra. Setați peste foc med-mare (neacoperit) și rotiți tigaia până când zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mare, acoperiți tigaia și fierbeți siropul timp de 2 min. Descoperiți, rotiți tigaia, continuați să fierbeți siropul până la culoarea chihlimbarului închis.
Bateți în unt până se omogenizează. Se amestecă smântâna, apoi vanilia.
Lăsați amestecul să se răcească ușor, apoi amestecați nuca de cocos.Puneți păpuși de topping pe toată baza de pâine scurtă și întindeți-o pentru a face un strat uniform.
Lăsați toppingul să se răcească.Când s-a răcit, ridicați folia din tigaie și tăiați-o în 8 bare cu un cuțit mare sau un tăietor de pizza. Răciți barele tăiate – acest lucru le face puțin mai ușor de lucrat în timp ce dipping.In un castron de dimensiuni medii, cuptorul cu microunde ciocolata la 50% putere amestecând la intervale de 45 de secunde. Scufundați baza fiecărei bare în ciocolată și așezați foaia de gătit căptușită cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Transferați toată ciocolata rămasă (sau topiți puțină ciocolată suplimentară, dacă este necesar) într-o pungă de conducte sau o pungă ziploc cu colțul tăiat și stropiți batoanele cu ciocolată pentru a termina.
Lăsați ciocolata să se stabilească complet înainte de a o depozita într-un recipient etanș. Îl depozitez pe al meu în congelator sau frigider.Face 8 bare mari sau 16 pătrate