Baruri Macaroon De Lămâie-Lime

Baruri Macaroon De Lămâie-Lime
Lemon-Lime Macaroon baruri este un vegetarian desert. Pentru $ 7.2 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 255g de grăsime, și un total de 5509 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de tei, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tequila-Lime-Coconut Macaroon Baruri, Baruri Macaroon De Nucă De Cocos Cu Aromă De Lămâie, și Bare De Lămâie-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți crustă: pulsați toate ingredientele, cu excepția untului într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsul până se sfărâmă și untul este în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Ungeți un 9-cu 13-in. tava de copt. Apăsați crusta în partea de jos și ușor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți până la auriu deschis, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să se răcească 20 de minute.
1
Bateți împreună făina și zahărul granulat într-un bol mediu, apoi bateți ouăle și coaja de citrice și sucul doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste crustă și se coace până când este ușor jiggly în centru, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească, se răcește câteva ore sau peste noapte și se taie în bare. Praf cu zahăr pudră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
4
* Prăjiți nuca de cocos la 350 pe o foaie de copt cu margini până la auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate53
Revista